Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Pick-up & Verzenden

Prijzen

De prijzen op deze website zijn onder voorbehoud actueel (zie Disclaimer), alle voorgaande noteringen vervallen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. De prijs per box is 64,95 en is geschikt voor twee personen.

Pick-up & Verzending

De boxen kunnen worden afgehaald of uitgeleverd.

Wijn en Spijsbox biedt u bij het afrekenproces 2 mogelijkheden op het gebied Pick-Up & Verzenden . Selecteer wat voor u van toepassing is of waar uw voorkeur naar uitgaat. 

  1. U haalt uw box op, dit kan Donderdag t/m Zondag bij ons ophaalpunt Midiwines te Hoorn: Grote Oost 49, 1621 BS te Hoorn. (U krijgt een email als uw bestelling voor u klaarstaat. U kunt ons ook benaderen om een afspraak te maken dat zorgen wij dus de box voor u klaarstaat).
  2. Bezorging binnen Nederland door een Koerier is mogelijk voor een bedrag van €7,50. LET OP! Door grote drukte kunnen pakketten vertraging oplopen. Wijn en Spijsbox kan hier niet voor verantwoordelijk worden gehouden.

Om de kwaliteit en versheid van de producten te garanderen worden de boxen op bestelling gemaakt. Mocht u de box willen laten bezorgen houdt dan rekening met levertijd van 3 dagen. 

Mocht u de box van te voren bestellen voor bijvoorbeeld de Feestdagen geef dat de datum door wanneer u de box wilt ophalen/ontvangen of stuur een email naar: [email protected] of bel/app naar 06 29378676. Dan zorgen wij dat de box op de door u aangegeven datum wordt bezorgd. 

Voorraad

Deze website geeft onze actuele voorraad weer, u kunt altijd zien welke artikelen leverbaar zijn. Wij streven ernaar om alle producten binnen 3 werkdagen gereed te hebben voor Pick-Up of bij u bezorgd te hebben. De box is niet onuitputtelijk voorradig! Wilt u meer weten over de voorradigheid of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of stuur een Whatsapp: 0629378676

Betaling

U kunt betalen via Ideal, Creditkaart en Bankcontact en u ontvangt uw factuur direct per e-mail.

Retourneren

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Wanneer u het product wilt retourneren, dient u ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. Dit kan bijvoorbeeld via een mail naar; [email protected] met vermelding van uw naam en het bestelnummer. Daarna heeft u 14 dagen de tijd het pakket terug te sturen. U dient de inhoud in originele staat en ongeopend terug te sturen. U dient hierbij ook de dozen te gebruiken waarin u de box van ons geleverd heeft gekregen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening. U kunt uitsluitend ongeopende flessen retourneren. U kunt de wijnen beoordelen, zoals dat redelijkerwijs ook mogelijk is in een winkel. Het aankoopbedrag van geopende flessen kunnen wij om die reden niet crediteren. Als u producten wilt retourneren, neem dan contact op met [email protected] . Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Voor de retournering van de producten kunt u kiezen uit twee mogelijkheden: 1. U kunt de artikelen kosteloos retourneren op de locatie van onze opslag (regio Hoorn, Noord-Holland. Dit kan uitsluitend op afspraak. Indien u kiest voor zelf retourneren op dit adres, meld dit dan bij ons. Dan zorgen wij dat de locatie op de hoogte is van uw komst. 2. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal €14,90 zullen bedragen. Retouradres: SOMMTIMES B.V. t.a.v. Retour Mandrill 25 1687 VL te WOGNUM

Garantie

Alle producten in de box zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en op kwaliteit gecontroleerd. Wij bieden uitsluitend wijnen aan van wijnproducenten met een zeer goede reputatie en waar we de provenance van kunnen garanderen. Wanneer uw product echter gebreken heeft en deze onder de wettelijke garantie vallen, zijn wij verantwoordelijk voor het nakomen van onze garantieverplichting. Als u vindt dat u recht op garantie heeft, neem dan contact op met [email protected] . Wij zullen de wijn dan eventueel vervangen of het aankoopbedrag restitueren.

Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »