Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Samenwerking

De Wijn en Spijsbox combineert het lekkerste uit drie werelden namelijk wijn, kaas en chocolade. Samen met onze partners brengen we een ultieme wijn- en spijsbeleving waarbij de box garant staat voor een avond genieten, fun en heerlijk eten en drinken.

Koen van der Plas is initiatiefnemer van de box en is twee jaar achterelkaar uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland. Na een 10-jarige carrière op topniveau in de horeca heeft hij nu zijn eigen wijnbedrijf, wijnhuis en restaurant. 

Samen met de aangesloten partners willen we al die ervaring bij je thuisbrengen door middel van deze interactieve box. Koen begeleid je persoonlijk door alle combinaties door middel van vlotte en informatieve filmpjes. Zo heb je op ieder willekeurig moment je privé sommelier!

                   

 

Wijn

In samenwerking met Midiwines in Hoorn selecteren we de wijnen voor de Wijn en Spijsbox. 

Midiwines is een dynamisch familiebedrijf die exclusieve en karakteristieke wijnen importeert, rechtstreeks vanaf de wijnboer. Samen zorgen we voor de mooiste en verfijndste wijnen die allemaal na te bestellen zijn via Midiwines.

 

 

 

De Kaas

Ook voor de kazen hebben we een lokale partner gevonden. Kaashuis Hoorn is een prachtige winkel met een ruim assortiment kazen en nog belangrijker: kennis! Deze winkel wordt ondersteund door Intercheese Holland. Een bedrijf dat Koen door zijn restaurant ervaring al jaren goed kent.


Bij iedere box maken we een nieuwe afspraak en gaan we letterlijk met een kaasboor langs alle potentiële kazen om zo een goed beeld te hebben van wat er op dat moment verkrijgbaar is. Op die manier ontdekken we telkens weer kazen waar we stiekem nog nooit van gehoord hebben. Hierdoor kunnen we je blijven verrassen!

 

Tony's Chocolonely

Sinds 2022 hebben we een unieke samenwerking met het wereldberoemde Tony’s Chocolonely.Een bedrijf met een missie; Crazy about chocolate, serious about people. Samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade.

Met het team van Tony’s Chocolonely hebben we exclusief voor de Wijn en Spijsbox een unieke nieuwe reep ontwikkeld welke een geweldige match is bij de laatste wijn in de box. Zo vullen we ook de harten van de zoetekauwen onder ons! 

                                

 

Het beste wat NL te bieden heeft!

Het mag dus met recht gezegd worden dat de Wijn en Spijsbox het beste van wat NL te bieden heeft op gebied van wijn, kaas en Chocolade samenbrengt!

Geniet ervan!

 

 

Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »