Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

PRE-ORDER

€59,95
Wij hopen dat de Wijn en Spijsbox bevallen is. Als u gelijk de nieuwe versie Pre-Ordered dan belonen wij u met een heerlijke fles wijn!! Wine Not?:)
Beschikbaarheid:
Op voorraad

Hoe werkt het?

Zoals u inmiddels van ons gewend bent stellen wij meerdere keren per jaar een super toffe Wijn en Spijsbox samen. Het principe blijft altijd hetzelfde: 5 fantastisch kazen op smaak gecombineerd met 5 heerlijke wijnen, door top sommelier Koen van der Plas en fantastische bonbons en patisserie van Menno Spataro

Wij hopen dat de box zo in de smaak is gevallen dat u de volgende box niet wilt missen. Daarom hebben wij een pre-order actie: Als u gelijk de nieuwe versie van de box besteld dat belonen wij u met een heerlijke fles wijn! Wine Not?

Als de nieuwe Wijn en Spijsbox samengesteld is nemen wij contact met u op om een gewenste leverdatum af te spreken en krijgt u dus naast de nieuwe box ook een lekker fles wijn om extra te genieten.

Met vriendelijke groet,

Koen en Bart van der Plas

No reviews found...
Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »